Carregando...
J en B

J en B

Juist voor kerst zijn alle sneeuwpoppen in opstand gekomen. Ze komen op je af. Je moet ze hun de verdiende loon geven. Je moet laten zien wie de baas is.

Spelletjes:

schiet, sneeuw, schot in de roos, poppen,

Spellen: 51104

Vlucht naar de Grot

Vlucht naar de Grot

Ben 10 spel. Populaire tekenfilmseries van Cartoon Network. Help Ben Tennyson van de grot te vluchten met de hulp van een buitenaards horloge.

Spelletjes:

ben 10, grot, platform, tekenfilm,

Spellen: 35430

Super Mario Flash

Super Mario Flash

Mario heeft nieuwe uitdagingen. Hij moet erg snel zijn. Het hangt van jou af dat Mario over de obtakels gaat. Help hem het te lukken.

Spelletjes:

mario bros, klassieke, jongens, platform,

Spellen: 31035

Asterix en Obelix

Asterix en Obelix

Een leuke Asterix en Obelix spel. Deze keer de keizer Julius Cesar het geld van Galia gestolen en dat vinden onze vrienden helemaal niet leuk.

Spelletjes:

geld, platform, vecht, asterix en obelix,

Spellen: 21650

Kegels

Kegels

Probeer zosnel de rode auto te rijden en niet met de rode kegels te botsen. je moet heel snel rijden voordat de tid opgaat. Je moet de snelste zijn.

Spelletjes:

auto, autorijschool, wedloop, jongens,

Spellen: 18794

Shark Attack

Shark Attack

Een jonge haai wordt aangevallen door andere groten vissen. Er zijn ook boten en duikboten die hem willen pakken om hem te doden. Je moet snel en handig zijn om te overleven in de zee.

Spelletjes:

dieren, water, duikboten, dolfijn,

Spellen: 17516

Batdog

Batdog

Een avontuur, en de hoofdpersonen zijn de honden van twee beroemde superhelden, van Superman en Batman. Het gevecht bevindt zich in de hemel van Gotham.

Spelletjes:

handigheid, honden, batman, superman,

Spellen: 16431

Sub Commander

Sub Commander

Je hebt een duikboot en je bent in een vijandgebied. Je moet naar de ovekant gaan ominformatie te stelen. De mijnen en de elektrische schokken laten je niet doorgaan. Probeer ze te vermijden.

Spelletjes:

boten, oolrog, duikboten, kinder,

Spellen: 15614

Shark Attack

Shark Attack

je bent en alien die op vakantie is op de aarde. Maar terwijl je in je boot zat heeft een haai je boot stuk gebeten. Je bent in een verlaten eiland. Je moet proberen dat de haai je niet opeet.

Spelletjes:

handigheid, water, spring, haai,

Spellen: 15582

Pacman

Pacman

Je bent een kokoseter. Je houdt van koko´s maar er zijn spoken die je volgen en erg gevaarlijk en snel zijn. Vermijd hun en geniet van koko´s eten.

Spelletjes:

pacman, klassieke, arcade, pac man,

Spellen: 15330

Air France

Air France

Je bent een Air France piloot. In deze vlucht heb je mechanische en benzine problemen. Probeer het vliegtuig naar zijn bestemming te brengen. Doe het snel want de passagiers zijn erg nerveus en bang.

Spelletjes:

vliegtuig, vlieg, simulator, handigheid,

Spellen: 15105

A Sitch in Time

A Sitch in Time

Jennifer is een politieagente van de toekomst. haar missie is tegen een emeene mens vechten die de kinderen s´nachts bang maakt met nachtmerries. Je moet je handigheid gebruiken om hem te verslaan. Jennifer werkt als een meisje of als een puber het hangt ervan af haar missie.

Spelletjes:

disney, kim possible, meisjes, kinder,

Spellen: 13595

Gem Mania

Gem Mania

Je rijdt een trein en je bent edelsteencoleccionist. Je moet de wagons met alle edelstenen laden maar je moet niet met jou wagons botsen anders exploteer je.

Spelletjes:

snake, kinder, edelsteen, logica,

Spellen: 13542

Gelukkige Bevers

Gelukkige Bevers

Als je van tekenen houdt is dit jou spel. Je kan de bevers en een struisvogel tekeken die de dag in de bergen doorbrengen. Het lijkt dat een van de bevers verliefd is geworden op de andere bever.

Spelletjes:

inkleur, teken, meisjes, kinder,

Spellen: 13007

Sonic Tetris

Sonic Tetris

Sonic heeft jou hulp nodig. De stouten hebben hem uitgedaagdt. Sonic is ziek, dus jij moet in zijn plaats spelen. Je moet proberen ze overwinnen zodat je een held wordt als Sonic en zijn vrienden.

Spelletjes:

Sonic, handigheid, tetris, puzzels,

Spellen: 11496

Bobsponge Legpuzzel

Bobsponge Legpuzzel

Bobsponge legpuzzel spel. Ideaal voor Bobsponge fans. Laat zien dat je de beste bent en de eerste die de legpuzzel kan maken.

Spelletjes:

kinder, tekenfilm, spongebob, puzzels,

Spellen: 10185

Coloriage.tv

Coloriage.tv

Je bent in een teken/schildertoernooi. Je moet de snelste zijn de tekening in te kleuren om als kampioen uitgekozen te worden. Laat jou kunst zien. Jij kan het.

Spelletjes:

disney, tekenfilm, mickey mouse, donald duck,

Spellen: 10083

Mario aankleden.

Mario aankleden.

Als je een fanatiek bent van het sage´s spel Mario en je wil de kleren van Mario veranderen ben je op de goede spel terechtgekomen.

Spelletjes:

kleding, mode, mario bros, kinder,

Spellen: 9962

Crystal Loid

Crystal Loid

Je bent een edelsteenverzamelaar. Je moet dezelfde kleur stenen zoeken en ze groeperen om je verzameling te verhogen. Zo wordt je millonair. Veel geluk!

Spelletjes:

klassieke, tetris, diamanten, logica,

Spellen: 9854

Mah Jongg Solitaire

Mah Jongg Solitaire

Als je het leuk vindt Mah Jongg te spelen heb je hier een nieuwe uitdaging. Je moet alle schijven laten verdwijnen in een beperkte tijd. Laat zien dat je de genie bent van de Mah Jongg.

Spelletjes:

logica, oosterse, mahjongg, klassieke,

Spellen: 9561

1
2
3
4
5
6
7
8
9